strada in Constanta filata de un detectivi particular

Detectivi Arad

Adevărul nu se schimbă pentru că este crezut sau nu de majoritatea oamenilor.

Giordano Bruno

Detectivi Particulari in Arad

Agentia Hydra desfasoara activitati de investigatii particulare, economice si juridice, pentru a culege informatii ce permit clientilor sa isi exercite drepturile in cadrul unei proceduri legale, sa aduca argumente in cazul unor negocieri pe cale amiabila, sau pentru a raspunde nevoii de a cunoaste adevarul si a lua anumite decizii in deplina cunostinta de cauza.

Agentia de detectivi particulari Hydra ofera servicii de filaj si investigatii private persoanelor fizice si juridice.

Servicii Detectivi Arad

Scopul nostru este de a efectua investigatii care furnizeaza informatii pertinente, in baza carora se pot lua decizii importante. Detectivii nostri sunt profesionisti, detinem mijloace tehnice moderne si oferim o gama foarte larga de servicii.

Investigatii Private

Daca aveti o problema delicata, angajarea unui detectiv particular este o cale rapida si discreta de a o rezolva.

Investigatii Economice

Investigatiile economice iau multe forme in mediul de afaceri complex actual. Provocarile duc la probleme ce va pot afecta afacerile.

Investigatii Juridice

Datorita naturii si complexitatii afacerilor si a vietii din ziua de astazi, numarul litigiilor continua sa creasca.

Persoane Disparute

Incercati sa gasiti o ruda pierduta cu ani in urma? Cautati un prieten din copilarie, un posibil martor sau un debitor?

Investigatii Matrimoniale

Detectivii implicati in investigatii conjugale trebuie sa dea dovada de sensibilitate si intelegere pentru situatii ce sunt adesea delicate.

Supraveghere Copii

Unele persoane mint cu foarte mare usurinta. In astfel de situatii poate ar fi util sa utilizati un test poligraf pentru a descoperi daca sunteti mintit sau nu.

De Ce Detectivi Particulari Hydra?

Toti detectivii particulari angajati la firma noastra sunt licentiati si pot depune marturie in instanta. Serviciile Hydra sunt perfect legale, iar probele obtinute pot fi folosite in cadrul unui proces pentru a va apara interesele. Confidentialitate garantata.

3+

Ani de Experienta

150+

Clienti Multumiti

100%

Rata de Succes

Cristi

Sot

Servicii de 5 stele. Echipa Hydra este profesionista, angajatii sunt foarte insistenti si nu se lasa pana nu rezolva problema. Recomand din toate inima aceasta agentie de detectivi.

Manuela

Director Economic

Recomand cu caldura aceasta firma. Eram foarte nehotarat in privinta angajarii unui detectiv particular. In cele din urma m-am decis si a fost foarte bine. Am rezolvat unele aspecte din firma mea ce ridicau mari semne de intrebare.

Hydra: Detectivi Particulari in Arad

Hydra este o agentie de detectivi particulari care efectueaza investigatii personale, economice si juridice. Avem acoperire nationala si suntem solicitati de persoane fizice sau juridice pentru a obtine dovezi ce le pot sustine interesele. Obiectivul principal este acela de a permite clientilor sa foloseasca probele in instanta, pentru a-si rezolva cauza pe cale amiabila, sau doar pentru simpla cunoastere a faptelor.

De ce firma noastra de detectivi particulari?

Toti detectivii sunt licentiati si sunt aprobati de MAI. Ei exercita aceasta meserie de peste 20 ani (o mare parte din timp in serviciul de informatii al MAI). Agentia noastra este renumita pentru seriozitate si profesionalism – veti primi servicii profesionale care vor duce la obtinerea rezultatului asteptat.

Servicii de top, confidentialitate garantata

Fiecare detectiv particular Hydra respecta cu strictete secretul profesional. In urma investigatiei veti primi un raport si probe foto-video pe care le puteti folosi in justitie sau amiabil.

Cat costa un detectiv privat?

  • 20 €/ora filaj static
  • 30 €/ora filaj dinamic
  • 100 €/ investigatie simpla
  • 500 €/ investigatie complexa
  • Preturi minime, tarifele finale se stabilesc dupa analiza initiala a cazului

Agentii de detectivi particulari in Arad

  • HeraClis, agentie de detectivi particulari
  • Reflector, agentie de detectivi particulari
  • DiPi, agentie de detectivi particulari
  • Hidra, agentie de detectivi particulari

Acoperire nationala, 24/7

Datorita prezentei active in zona, agentia de detectivi particulari Hydra ofera servicii care raspund cerintelor clientilor: operativitate si disponibilitate. Va asteptam la birul nostru din Arad, sau ne deplasam acolo unde este nevoie de noi.

Locatii acoperite in judetul Arad

Detectivi particulari in Arad, Pecica, Santana, Lipova, Ineu, Chisineu Cris, Nadlac, Curtici, Pancota, Sebis si oriunde in restul judetului.

Investigatii zilnice

Investigatiile solicitate cel mai des. Incercam astfel sa raspundem la cele mai frecente intrebari adresate detectivilor privati.

detectiv particular surprinde adulter pe camera

Nimic nu este mai deranjant decat banuiala ca partenerul de viata te insala. Experienta noastra indelungata in astfel de investigatii va juta sa descoperiti adevarul si sa luati o hotarare.

angajat surprins dormind sub birou

Angajatii sunt coloana vertebrala a unei afaceri. Daca unii dintre ei dau dovada de un comportament inacceptabil se poate modifica activitatea intregii echipe.

copil suparat cerut in custodie de tatal lui

Cazurile privind custodia copiilor pot fi foarte dificile. Ambele parti doresc ceea ce considera ca este mai bine pentru copil si sunt adesea nemultumite de decizia instantei.

Contactati cu incredere Detectivi Arad!

Ne puteti apela telefonic oricand in timpul zilei, de luni pana sambata. In afara acestui interval va rugam sa folositi formularul de contact.